0

Høyttalere til ethvert formål

Hos Danmusikk.no finner du et massivt utvalg av høyttalere i flere varianter og kvaliteter. De tilbyr blant annet passive høyttalere med fyldig bass som er perfekte til høy musikk, aktive høyttalere med innbygget forsterkere og batteridrevne høyttalere med god lyd i klassiske design.

Du finner også Bluetooth-høyttalere med både PA og HiFi til smartphone, nettbrett eller pc, kompakte subwoofere til et gjennomført audiounivers og utendørshøyttalere til stort sett alle værforhold.

Uansett om du skal høre kvalitetsmusikk hjemme, snakke til større forsamlinger på et stadion eller lignende, spille musikk sammen med bandet i øvelokaler, spille små intime konserter eller for store folkemengder, kan du med garanti finne de riktige høyttalerne hos Danmusikk.no.

De fleste av deres høyttalere er lette å transportere, finnes i mange design og gir en helt unik musikkopplevelse. Utover dette tilbyr de også masse lekkert utstyr til dine høyttalere som stativer, kabler, passive og aktive monitors samt hodetelefoner med fyldig til fornuftige priser.

Få god lyd med kvalitetshøyttalere

Kjennetegnene for brands som Marshall, Thornton og OMNITRONIC er gode og veldefinerte lydopplevelser. Det er også derfor du kan finne nettopp disse merkene og mange flere kvalitetshøyttalere i Danmusikk.no’s store utvalg.

Musikkspesialistene hos Danmusikk.no er alltid klare til å veilede deg, hvor du også kan få forskjellige tilpassede høyttaler-pakkeløsninger i god kvalitet. Her får du komplette anlegg med power mikser, høyttalere, kabler, stativer med mer. Høyttalerne er utrolig brukervennlige, monteres raskt, og kan være i de fleste bilers bagasjerom. Perfekt til å spille musikk på eller snakke til større forsamlinger.

Trenger du rådgiving, kan alltid kontakte Danmusikks kundeservice på tlf. 21 98 88 44 eller på mail: post@danmusikk.no.

admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *