Herlige kostymer til Oktoberfest

Oktoberfesten er en tradisjon som mange kjenner til, men hvor kommer den egentlig fra? Faktisk begynte den allerede helt tilbake i 1810 i den tyske storbyen München, og opprinnelig begynte det med bryllupet til den tyske kronprisen og prinsessen. Befolkningen var så begeistrede for festen og den tilhørende underholdningen, at tradisjonen ble vedlikeholdt år etter år. I løpet av årene utviklet festen seg og fikk nye tradisjoner og kjennetegn, og etterhvert utviklede det seg til den festen vi kjenner i dag. Flere enn 6 millioner mennesker besøker hvert år festen, og den blir kun større år for år.

På tross av den store utviklingen holder Oktoberfesten fast i gamle tradisjoner, og det er én av grunnene til at den er så populær blant folk fra hele verden. En av de store tradisjoner er naturligvis påkledningen som i dag ser ut stort sett som den gjorde den gangen. Antrekket med de flotte lederhosen og de store, tradisjonelle har de fleste nok sett, og i dag er det et populært kostyme å ha på seg – både til den egentlige Oktoberfesten i München, til fester med lignende tema eller til helt andre utkledningsfester. Antrekket er nemlig både morsomt, stilig og flott på samme tid, og så kan du velge mellom en lang rekke forskjellige versjoner for å finne akkurat den som passer deg.

Hos Festtema.no kan du finne ditt neste oktoberfestkostyme. Der har de nemlig et utrolig stort utvalg av forskjellige kjoler og antrekk i Oktoberfest-tema til kvinner. Her finner du både de klassiske dirndlkjoler eller tyrolerkjoler som finnes i et bredt sortiment av farger og designs, med varierende lengde og mønster, med knapper, med eller uten forkle osv. Slik kan du alltid finne en av de flotte, fargerikke og helt unike kjoler som passer til din kroppsform og din personlige stil. Foretrekker du bukse eller shorts fremfor kjole? Da har du også masse å velge mellom. Gå med de stilige Bayer shorts som kan dresses opp og ned presis som du ønsker det. De kan kombineres med en stilig Bayer skjorte eller en tyroler topp. 

På hjemmesiden kan du se hele utvalget av skjorter, shorts, kjoler, skjørt og andre flotte Heidi-kostymer og tyrolerkjoler. Du får alltid en super pris og ikke minst en god kvalitet, så antrekket både ser fint ut og er komfortabelt å ha på seg. Besøk Festtema.no for å se hele det flotte utvalget og finn din favoritt til din neste fest!

Maria Laugesen