Finn din nye rifle her

Liker du å gå på jakt, da vet du allerede at det er helt essensielt å ha utstyret i orden for å få den best mulige opplevelsen. Og her er våpenet selvfølgelig en av de mest sentrale elementer. Du må velge det riktige våpenet for dine behov, for den type jakt du driver med, for ditt budsjett osv. Uansett om du er øvet og erfaren, eller om du er helt nybegynner og snart skal ut på første jakt, så kan du finne ditt jaktvåpen hos Jaktogfriluft.no. Her kan du blant annet finne et utrolig stort utvalg av rifler, som uten tvil er en av de mest populære valg til jakt. 

En rifle kalles også et jaktgevær, og det skyldes at det er det våpenet som oftest anvendes. En primær årsak til dette er rett og slett at riflen er det eneste våpenet som er godkjent for jakt på storvilt i Norge. Dette er dog med unntak av rådyr, som skal skytes med hagle. Det betyr at riflen er det helt og eneste riktige valget for deg som driver med storviltjakt, og du får et allsidig og utrolig brukbart våpen for jakt i Norge. 

Et jaktgevær eller en rifle avfyres med kolben mot skuldren. Inni riflen finner du heliksformede styrespor i løpet, og dette gir prosjektilet en rotasjon gjennom løpet. Denne rotasjonen gir deg en bedre presisjon og dermed også en større rekkevidde i forhold til andre alternativer. Derfor er en rifle det mest nøyaktige jaktgeværet når vi snakker om lenger avstander, og derfor er det helt opplagt for jakt på storvilt der du må kunne treffe presist og fra lang avstand.

Er du på utkikk etter en rifle, så besøk Jaktogfriluft.no i dag og se det brede sortimentet. Blant de mange modeller og varianter kan du helt sikkert finne en rifle for deg.

Maria Laugesen