Fine utendørslamper

Selvom de fleste fokuserer på innendørs belysning, så er den utendørs faktisk også viktig for deg som liker å bruke dine utendørs områder. Vil du sitte ute på kvelden, da er det helt essensielt å ha noe lys slik at du og dine gjester kan se hverandre i hagen eller på balkongen. Men det kan også være greit å ha utelamper selvom du ikke er utenfor. For eksempel rundt innkjøringen er det smart å ha en type belysning, dersom folk eller biler skal komme seg inn, og det kan gi en viss trygghet å ha lys i hagen eller på balkongen når du sitter inne. 

Hos Designbelysning.no finner du et stort utvalg av lamper til utendørs bruk. Noen er en type taklampe som du kan henge ned fra taket på huset eller andre utendørs bygninger, mens andre plasseres på bakken, bord eller lignende. Her finner du blant annet lanterner som skaper en utrolig koselig og varm stemning. Du kan tilmed få de smarte LED lanterner slik at du slipper å ha levende lys. Men også et bredt utvalg av andre «bordlamper» i forskjellige varianter finnes på nettsiden. Noen er kreative, morsomme og personlige, mens andre har en stilig og simpel design. Det er helt opp til deg hva du foretrekker.

Lysslynger og spots kan være utrolig fine å ha i træer eller andre planter, spesielt på vinteren når det blir tidlig mørkt. Foretrekker du sterkere og mer holdbar belysning, da finner du et bredt utvalg av spots og vegglamper som kan monteres utendørs på boligen. Her kan de f.eks. gi lys over døren eller ved porten. Og ønsker du det, da kan du få de med sensor slik at de kun slår på når noen befinner seg nær den. Uansett hvilken utelampe du står og mangler, så kan du finne den hos Designbelysning.no. 

Maria Laugesen