Effektiv ullvask fra Paastell

Mange av oss eier ullplagg og er sikkert veldig glad for det komfortable materialet, det flotte utseende og ikke minst den gode varmen. Spesielt på vinteren er ull perfekt til å holde deg god og varm i kulden, og derfor velger mange de flotte ullklær når de skal ut i kulden. Men mange synes sikkert også at det er vanskelig å ta godt vare på sine ullplagg, og flere ender med å ødelegge eller skade klærene. Og det er synn, for ullplagg kan faktisk holde i utrolig lang tid og gi deg varme i veldig mange år dersom du tar ordentlig vare på de. Vanlige vaskemidler inneholder ofte forskjellige stoffer som kan skade ull og ødelegge dine klær. Det gjelder særlig blekemidler og enzymer som dessverre kan nedbryte fibrene slik at passformen blir endret eller det kommer skader på stoffet. I løpet av bare få vask kan dine ullplagg bli ødelagt ved bruk av vanlige vaskemidler. 

Men det finnes heldigvis en løsning, og den er både enkel, praktisk og billig. Det trenger nemlig verken være vanskelig, tidskrevende eller dyrt å ta godt vare på sine ullplagg. Det er viktig at du bruker en ullvask som er spesielt produsert til formålet, fordi den ikke inneholder de skadelige tilsetningsstoffer, og fordi den er produsert spesifikt til å behandle ull. Her kan den helt fantastiske ullvask fra Paastell virkelig anbefales. Det er en ullvask som både har fokus på å ta best mulig vare på dine klær, men som samtidig passer godt på deg og miljøet. Paastell ullvask kan brukes til vask av både ull og silke, og den er svært drøy slik at dt bare krever én spiseskje til ½ maskin. Det betyr at den kan holde i veldig lang tid og brukes til vask etter vask.

Og hvorfor er Paastell ullvask da så spesiell? Først og fremst virker den utrolig effektivt og gjør dine plagg av ull og silke både myke og rene. Samtidig er den miljøvennlig og inneholder ingen av de skadelige tilsetningsstoffer som kan skade enten deg eller miljøet. Det gjelder både palmeolje, enzymer, blekemidler, syntetisk parfyme, fargestoffer, klor, amoniakk osv. Paastell ullvask er samtidig helt økologisk og biologisk nedbrytbar. Med den ansvarlige produksjonen trenger du ikke bekymre deg om å påvirke miljøet når du vasker dine ullplagg, og du er samtidig sikret den beste behandling av dine klær slik at de kan holde sitt utseende og sin kvalitet i veldig lang tid.

På Paastell.no kan du lese mer om den herlige ullvask som brukes til vask av ull og silke, og som er produsert av naturlige oljer fra blant annet kokosolje og olivenolje. Du kan selvfølgelig også kjøpe dine første Paastell ullvask til en veldig fordelaktig pris, og selv se hvilken forskjell det gjør når du vasker dine plagg med den skånsomme ullvask frem for vanlige vaskemidler. Paastell ullvask er verken dyr eller vanskelig å bruke, og du vil aldri gå tilbake til andre vaskemidler når du først har opplevd effekten. Kjøp din i dag og gi dine plagg den beste behandling.

Maria Laugesen