Effektiv og skånsom ansiktsmaske

De fleste kjenner til ansiktsmasker og vet at de kan bidra til en sunnere og friskere hud. Men mange synes nok også at det er både tidskrevende og dyrt med ordentlig hudpleie, og derfor blir bruken av ansiktsmasker ofte ikke prioritert. Mange nøyes med å bruke en dagkrem eller lignende, og selvom det er mye bedre enn ingenting, så kan en god kvalitetsmaske virkelig gjøre en forskjell for din hud og gi både synlige og merkbare resultater – som du ikke kan oppnå uten. Derfor kan det varmt anbefale å bruke en ansiktsmaske av og til som supplement til din dagkrem. Og heldigvis trenger det verken være vanskelig, dyrt eller tidskrevende. 

Hos Decrusto har de nemlig utviklet den helt fantastiske Decrusto Black Peel Of Mask. Ansiktsmasken er en peel off mask, og det betyr at det er en type maske som tørker inn etterhvert som den sitter på huden. Du påfører den altså bare i et jevnt lag, og så tørker den gradvist inn i løpet av 20-30 minutter. Når den er ferdig kan du dra den av ved å trekke forsiktig i kanten. I mellomtiden kan du få gjort andre ting eller bare slappe av, og derfor føles det ikke tidskrevende å bruke den. Den er lett å dra av igjen, og eventuelle rester kan vaskes av med vanlig vann. I løpet av bare 30 minutter kan du altså få effektiv og skånsom hudpleie fra din Decrusto Black Peel Off Mask. 

Masken har en rekke egenskaper som gir deg en sunnere, friskere og flottere hud. Den inneholder først og fremst mange næringsstoffer og vitaminer som gir huden den næring den har behov for, gjør den sunn og frisk, og sikrer at den kan bevare sitt utseende og sin elastisitet lenger. Samtidig gir den huden fukt og bidrar til å gjenopprette den naturlige fuktighetsbalanse. Ansiktsmasken har samtidig den egenskapen at den arbeider med hudens porer i dybden, og det betyr at dine porer blir tydelig redusert, og at hudens fettproduksjon blir redusert så fremtidige porer og urenheter også minskes.

På Decrusto.no kan du lese mye mer om de virkbare ingredienser i masken. Her ser du også at den verken inneholder parabener, parfyme, mineralske oljer eller andre stoffer som kan skade deg eller din hud. Produksjonen er miljøvennlig, og ingredienser eller produkter er ikke testet på dyr. Og så får du samtidig din Decrusto Black Peel Off Mask til en veldig fordelaktig pris, så alle kan få råd.

Maria Laugesen