Dugnad for deres russefeiring

Russetiden er uten tvil noe av det største i norske ungdommers liv. Her skal man feire med venner at mange års skole endelig er ferdig, og man kan få en fin avslutning før man skilles og går forskjellige veier. Men russefeiringen er ikke billig, og vil man ha den beste og mest gjennomførte festen, da er det nødvendig å skaffe de tilstrekkelige midler slik at man ikke går alt for mye på kompromiss eller siter igjen uten penger til å betale viktige utgifter. Som klasse kan dere i fellesskap gå sammen om å tjene penger til deres russefeiring gjennom dugnad. Dugnad er frivillig utført arbeid som utføres i samarbeid med det formålet å tjene penger til et felles formål. Det kan for eksempel foregå ved at man kjøper inn noen produkter til en billig pris fra en bedrift som spesialiserer seg i dette, og så selger man disse videre til en litt høyere pris – ofte til venner og familie. Slik får man et lite overskudd per produkt man har solgt, og disse legges da i felleskassen.

Penger fra dugnad kan dere for eksempel bruke på den fantastiske vognen som skal kjøpes inn, deres drakter, eller andre utgifter som skal betales i forbindelse med feiringen som for eksempel musikk, mat og drikke eller noe helt annet. Det er helt opp til dere hvordan pengene skal brukes, bare de anvendes for et felles formål. 

Hos norskdugnad.no kan du få en trygg og sikker dugnad for russ. De har spesialisert seg på området, og har mange års erfaring med hvordan man sikrer en god og effektiv prosess, der dere kan tjener de nødvendige penger til deres formål. Besøk nettsiden og se deres utvalg av produkter for dugnad, les mye mer om konseptet, og masse råd og gode tips til å komme i gang.

Maria Laugesen