Alt innen GoPro tilbehør

Et GoPro er et unikt kamera som gjør det mulig for deg å oppta bilder og videoer i aktive situasjoner der du ellers ikke kunne hatt med et vanlig kamera. Det gjør det blant annet fordi det kan sikres mot vann, trykk og slag, fordi det er lite og lett, og fordi det er enkelt å betjene og gir videoer av høy kvalitet tross sin størrelse. Vil du ha det meste ut av ditt GoPro, da skal du investere i mounts for ditt kamera. En mount er en holder der du kan montere eller feste ditt kamera i. Det finnes masse ulike typer av GoPro mounts, og hos Promount.no kan du finne et utrolig stort utvalg av disse.

Blant deres sortiment finner du blant annet de spesialiserte mounts som gjør at du kan feste ditt GoPro på kroppen. Her kan du feste mounten rundt for eksempel hodet eller brystet, montere din GoPro i holderen, og slik ha hendene helt fri mens du filmer. Det er et opplagt valg dersom du vil bruke ditt kamera i aktive situasjoner og under ekstremsport. Når du svømmer, står på ski eller snowboard, klatrer eller lignende er det nødvendig å ha begge hender fri, og her er de spesialiserte GoPro mounts et må-ha. Men utvalget inkluderer også mange andre typer. For eksempel kan du få mounts som tillater feste på ulikt utstyr på hjelmer og lignende, eller mounts som hjelper til stabilisering. Sistnevnte inkluderer blant annet tripods og forskjellige typer av stenger. Det gir deg en større rekkevidde og mer rolige, stabile bilder.

Besøk Promount.no for å se hele utvalget av GoPro mounts og annet utstyr og tilbehør for det populære aktivitetskamera. Du er alltid garantert et stort utvalg, en høy kvalitet på hele sortimentet, fordelaktige priser og en super service hver gang du handler.

Maria Laugesen